Diensten

Beton-, bouw-, en bestratingsmaterialen
Van oorsprong zijn wij een bedrijf gespecialiseerd in het transport van beton-, bouw-, en bestratingsmaterialen. Elke dag sturen wij 25 combinaties aan die zich bezighouden met het transport hiervan. Elke auto beschikt over een autolaadkraan en onze auto’s zijn overal in Europa en soms in Engeland te vinden.

Zeecontainers
Inmiddels rijden er gemiddeld tussen de 30 en 35 eigen auto’s en charters in het containertransport. We beschikken over ongeveer 80 containerchassis waaronder 20ft chassis, 20/40/45ft schuifchassis en enkele brekers. Doordat wij over een groot aantal trailers beschikken, zijn wij in staan om op vaste adressen te koppelen. Op die manier hoeven onze auto’s niet te wachten tot de klant zijn container gelost heeft en kunnen wij grotere volumes aan. Ook beschikken wij over 2 LZV’s, 2 motorwagens welke 20ft containers kunnen kiepen en een apart 20ft kiepchassis. Voor lokaal werk op industrieterrein Moerdijk en op ons eigen terrein hebben wij enkele terminaltrekkers.
Om onze diensten zo flexibel mogelijk aan te kunnen bieden, hebben wij een reachstacker die containers kan handelen tot 45ton, ook andere transporteurs kunnen bij ons van deze mogelijkheden gebruik maken.

Tautliner
Ook tautliner vrachten kunnen wij voor onze klanten uitvoeren. Wij hebben dagelijks transporten in de Benelux en Duitsland. Inmiddels hebben wij 5 van deze trailers in ons wagenpark en deze worden voor allerlei vrachten gebruikt.

Afwijkende afmetingen
Transport van lading met afwijkende afmetingen kunnen wij ook verzorgen. Ladingen tot 3.5meter breed, 20 meter lang en 3.5 meter hoog kunnen wij met onze 4 assige semi-dieplader verzorgen.

Op-, en overslag
Wij kunnen indien gewenst voor onze klanten ook een stuk opslag verzorgen. Met een terrein van 15.000m2 voor buitenopslag, hebben wij plaats genoeg voor allerlei soorten beton, bestratingsmaterialen, zeecontainers en andere ladingen. Met onze reachstacker kunnen wij elke container handelen en voor alle andere goederen zijn 2 heftrucks (2.5t) en 1 heftruck (7.5t) in gebruik.

Ons terrein is beveiligd met een hekwerk onder hoogspanning en camerabewaking. Daarnaast hebben wij een zware betonnen muur waar onze containerauto’s met de achterzijde tegen kunnen parkeren om toegang tot de containers te ontnemen. Ons terrein is NVWA-gecertificeerd, dat houdt in dat op ons terrein douane inspecties plaats mogen vinden. Tevens hebben wij mogelijkheid om reefers aan de stekker te leggen waardoor de lading de gewenste temperatuur behoudt.

previous arrow
next arrow

Slider