Over ons

Lambregts Transport is een transportbedrijf gevestigd in Zevenbergschen Hoek. Ons bedrijf is opgericht door C.L. Lambregts in 1966. Na een paar jaar met één auto gereden te hebben, kwam er een tweede auto bij en werd de eerste chauffeur in dienst genomen. De zaken gingen goed en dit aantal bleef gestaag groeien. Op een gegeven moment werd de loods en parkeerruimte naast het woonhuis te krap en is het bedrijf naar de overkant van de Hoofdstraat verhuist, waar men een grotere loods, meer parkeerruimte en zelfs een kantoor en kantineruimte ter beschikking had. Daar bleef het bedrijf weer doorgroeien totdat ook daar de ruimte een probleem werd. Inmiddels is het bedrijf voor de tweede maal verhuist en zit nu op haar huidige locatie aan de Spoordreef in Zevenbergschen Hoek.

Inmiddels heeft C.L. Lambregts het stokje doorgegeven aan zijn drie zonen die nu de scepter zwaaien. Met zijn drieën hebben zij nu de leiding over het transportbedrijf dat inmiddels bestaat uit 50 trekkende en ongeveer 100 getrokken eenheden van diverse merken. Het personeelsbestand is inmiddels gegroeid naar meer dan 60 mannen en vrouwen die elke dag weer klaar staan om de klant te bedienen. Het dienstenpakket heeft zich in het meer dan 50 jarig bestaan ook flink uitgebreid. Een uitgebreide omschrijving van ons dienstenaanbod kunt u vinden onder “diensten”.

Door de jaren heen zijn milieu en automatisering een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen ons bedrijf, dat is ook terug te vinden in de huidige bedrijfsvoering. Wij proberen zoveel mogelijk te investeren in ons wagenpark met betrekking tot de recente Euro normen en is de planning dagelijks bezig om de vrachten zo efficiënt mogelijk in te delen. Ook beschikken wij over 2 LZV’s en proberen wij hier zoveel mogelijk gebruik van te maken, om het werk met zo min mogelijk kilometers te kunnen doen. Qua automatisering hebben wij niet stilgestaan. Inmiddels zijn al onze auto’s uitgerust met een boordcomputer met volgsysteem en werken we op kantoor met een geautomatiseerd plansysteem. Transportinstructies en communiceren met onze auto’s verloopt via deze boordcomputers en de software op kantoor, waardoor wij altijd snel kunnen schakelen en altijd op de hoogte zijn van de voortgang en locatie van onze auto’s.

Voor het behoud van ons wagenpark hebben wij een eigen wasstraat en werkplaats. Een team van monteurs houden zich dagelijks bezig met het onderhoud en worden op vrijdagmiddag en zaterdag de auto’s gewassen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor jongeren die hun toekomst in het transport zien. Op de terminaltrekker kunnen zij vanaf hun 16e jaar al 4 dagen per week ervaring opdoen en daarnaast gaan zij één dag naar school voor de theorie.